Jamaican jerk tacos 4 port 500 g kycklinglårfilé |
1 påse Santa Maria Jamaican Jerk Spices |
1 msk matolja |
1 avokado |
1 paket Santa Maria Coconut & Pepper Tortilla |
1 påse salladsmix |
1 burk Santa Maria Mango Sauce |
1 dl crème fraiche
2. Strimla kycklingen och blanda väl med kryddblandningen.1. Sätt ugnen på 200°C. 3. Lägg kycklingen i en oljad ugnsfast form och tillaga i ugnen i 15-20 min. 4. Gröp ur avokadon och skär i tärningar. 5. Värm bröden i stekpanna eller mikrovågsugn. Fyll med kyckling, avokadotärningar och sallad. Toppa med mangosås och crème fraiche. |
tisdag 27 juni 2017
Jamaican jerk tacos
Santa Maria har kommit ut med en serie som heter Street food med olika teman. Jag har tidigare testat deras indiska variant och nu var jag sugen att testa dessa jerk tacos. Tortillabröden man köper i denna serie är med kokos och peppar som ger en svag doft och smak. Sedan en mangosås och jerk krydda. Så det är väldigt enkelt att göra denna rätt, som är meningen. Mycket smak och mangosåsen är gudomlig. Det här var min typ av mat och jag kommer göra detta flera gånger. Så gott!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Mongoliska nudlar med färs
Jag älskar nudlar! Det finns så mycket nudlar i olika former och gjorda på olika ingredienser. I asiatiska livsmedelsbutiker så finns det hy...
-
Nu till en klassisk svensk middagsfavorit i många familjer :) Jag tror alla familjer har sin egna variant på den. Spaghetti och köttfärssås!...
-
Igår fick jag ett riktigt sug på att baka. Det händer lite då och då :) Så jag slog till på dessa daimrutor som jag hitta hos My kitchen st...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar