tisdag 8 april 2014

Tårta med ny kantdekoration

I helgen var jag på lekhumör. På bakverk alltså :) Tårtdecor har öppnat butik i stan och jag är överlycklig. Så jag var där första dagen de öppna. Mycket folk och jag kom hem med en del saker. Får gå tillbaka en annan dag och kolla i mer lugn och ro. Men jag älskar denna kantdekoration. Så jag fick fråga hur man går tillväga och fick hjälp med redskap för det. Så sen ville jag ju baka och testa.
Som tur var så skulle jag få fikagäster under helgen så då passa jag på att göra en liten tårta att bjuda på. Så jag gjorde en liten chokladtårtbotten med oreofyllning och sedan täckt med en vit chokladsmörkräm och sockerpasta. Det var lite pyssel med kantdekorationen att få det bra när sockerpastan ligger på tårtan. Var rädd att trycka igenom och att det skulle bli snett osv. Men jag är nöjd och tycker det blev bra. Sedan gjorde jag dessa vita kallor som dekoration. En liten vår-tårta.
Recept på tårtbotten, oreofyllning och vit chokladsmörkräm hittar ni till höger under kategorierna Tårta och Cupcakes.

                                  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Citrontorsk med baconsmul och blomkålsmos

En fräsch och härlig rätt med goda smaker som citron, färska grönsaker och sältan i baconet. Till det blomkålsmos. Mmm, en perfekt kombinat...