I helgen kände jag för att göra en förrätt. Började fundera på vad som fanns hemma och som kunde passa ihop. Satt och klura en stund och sen gick jag ut i köket och testa mig fram. Enkelt och verkligen supergott blev det. Panerad aubergine är så gott. Så med enkla och få ingredienser så kan man få ett fantastiskt resultat. Kul!
Så det jag använde mig av var aubergine, halloumi, citronsaft, citronzest, färsk timjan, coctailtomater. Panera aubergineskivor och stekte i olja. Stekte halloumi och varvade sedan det med aubergine. Strödde på timjan, citronzest och coctailtomater. Avslutade med lite citronsaft över rätten.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Mongoliska nudlar med färs
Jag älskar nudlar! Det finns så mycket nudlar i olika former och gjorda på olika ingredienser. I asiatiska livsmedelsbutiker så finns det hy...
-
Nu till en klassisk svensk middagsfavorit i många familjer :) Jag tror alla familjer har sin egna variant på den. Spaghetti och köttfärssås!...
-
Igår fick jag ett riktigt sug på att baka. Det händer lite då och då :) Så jag slog till på dessa daimrutor som jag hitta hos My kitchen st...
Kul att botanisera bland dina recept.... men undrar dock vad citronzest är..? Gunilla
SvaraRadera