Så det jag använde mig av var aubergine, halloumi, citronsaft, citronzest, färsk timjan, coctailtomater. Panera aubergineskivor och stekte i olja. Stekte halloumi och varvade sedan det med aubergine. Strödde på timjan, citronzest och coctailtomater. Avslutade med lite citronsaft över rätten.
tisdag 23 augusti 2011
Panerad aubergine med halloumi
Så det jag använde mig av var aubergine, halloumi, citronsaft, citronzest, färsk timjan, coctailtomater. Panera aubergineskivor och stekte i olja. Stekte halloumi och varvade sedan det med aubergine. Strödde på timjan, citronzest och coctailtomater. Avslutade med lite citronsaft över rätten.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Mongoliska nudlar med färs
Jag älskar nudlar! Det finns så mycket nudlar i olika former och gjorda på olika ingredienser. I asiatiska livsmedelsbutiker så finns det hy...

-
Igår fick jag ett riktigt sug på att baka. Det händer lite då och då :) Så jag slog till på dessa daimrutor som jag hitta hos My kitchen st...
-
Nu till en klassisk svensk middagsfavorit i många familjer :) Jag tror alla familjer har sin egna variant på den. Spaghetti och köttfärssås!...
Kul att botanisera bland dina recept.... men undrar dock vad citronzest är..? Gunilla
SvaraRadera