Köpte färska tortelloni idag med tomat och mozzarellafyllning. Dessa koka jag i några minuter och la sen på en bädd av rucola och coctailtomater. Sedan hade jag på lite Creme Bonjour Cuisine med tomat och örter. Avslutade med rostade pinjenötter och färska basilikablad. Jättegott!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Mongoliska nudlar med färs
Jag älskar nudlar! Det finns så mycket nudlar i olika former och gjorda på olika ingredienser. I asiatiska livsmedelsbutiker så finns det hy...
-
Nu till en klassisk svensk middagsfavorit i många familjer :) Jag tror alla familjer har sin egna variant på den. Spaghetti och köttfärssås!...
-
Nu kanske ni tycker det här är ett sommarrecept då det är en kall nudelsallad till men det är lika gott att äta året om. Fläsket är egentli...
jag vill anställa dig som min privata kock mmm vilka rätter smaskens vattnas i munnen så här dags hahahha // Sirvan
SvaraRadera