Etons mess, marängsviss eller pavlova mess är namn på denna dessert. Enkel och god och man tager vad man har.
Igår ville jag göra en dessert och det var denna eller banoffeepaj som var i tankarna.
Det blev denna mess :) Man varvar krossade maränger, grädde (smaksatt om man vill) och bär. Klart!
Somrig och god. Nu är det bara värmen som saknas.
Etons mess
Igår ville jag göra en dessert och det var denna eller banoffeepaj som var i tankarna.
Det blev denna mess :) Man varvar krossade maränger, grädde (smaksatt om man vill) och bär. Klart!
Somrig och god. Nu är det bara värmen som saknas.
Etons mess
4 port
20 maränger
3 dl vispgrädde
1 dl lemon- eller limecurd (om man vill)
1 ask jordgubbar
20 maränger
3 dl vispgrädde
1 dl lemon- eller limecurd (om man vill)
1 ask jordgubbar
Vispa grädden lätt och blanda med curd.
Varva krossade maränger med grädde och bär i ett glas.
Dekorera med citronmellis.
Varva krossade maränger med grädde och bär i ett glas.
Dekorera med citronmellis.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar