Sen hade jag majs, tomater och gräddfil till. Behövs inte så mycket mer. En guacemole hade jag dock gärna haft till men jag hade ingen avocado hemma.
Perfekt helgmat eller varför inte fredagsmys :)
Receptet är från Santa Maria.
400 g Köttfärs |
1 msk Olja |
1 påse Santa Maria Enchilada Spice Mix |
1 pkt Santa Maria Tortilla Corn & Wheat Medium 8-pack |
1 burk Santa Maria Chunky Salsa Medium 230 g |
3 dl Riven ost |
1 dl Gräddfil
2. Bryn köttfärsen med lite olja. Tillsätt kryddmix och stek i 2-3 minuter.1. Värm ugnen till 200°C. 3. Tillsätt hälften av salsan och hälften av den rivna osten. Rör om och låt koka upp. 4. Fördela 2-3 matskedar fyllning på varje tortilla. Rulla ihop och lägg rullarna med skarven ned i en smord ugnsfast form. 5. Häll den resterande såsen över rullarna och toppa med resten av osten. 6. Gratinera i ca 10 minuter. Servera med en klick kall gräddfil. |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar