söndag 4 december 2016

Green curry med kyckling och grönsaker

I oktober fick jag en Smakbox och där i fanns en Green Curry-kryddmix från Santa Maria.
Så häromdagen testa jag den ihop med kyckling och grönsaker. Det gick fort att laga maten och det var mycket gott. Jag hade äggnudlar till.
Att utesluta kyckling och bara använda grönsaker är ett tips om man inte vill äta kött.

                                

Green curry med kyckling och grönsaker
4 port
400 g kycklingfilé, strimlad
1 påse Santa Maria Asian Spices Green Curry
1 burk Santa Maria Coconut Milk
2 msk olja
1 grön paprika, i bitar
75 g pak choy eller kinakål
50 g sockerärtor, i bitar

1. Strimla och bryn kycklingfilé i olja.
2. Tillsätt kryddblandningen och kokosmjölk och låt koka ihop ett par minuter.
3. Skär grönsakerna i bitar och låt bli varma i grytan.
4. Servera med nudlar eller ris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kalkonwallenbergare med potatispuré smaksatt med rostad vitlök, citronsmör och pärllök

Mmm, en riktigt god rätt. Godare än jag trodde faktiskt. Jag ligger efter lite i mina inlägg så denna är den sista rätten från min senaste L...