Ugnsbakad lax med kryddigt täcke4 port
500 g lax
1 dl vitt vin
1 skiva vitt bröd
1 tsk salt
1,5 dl riven parmesanost
2 dl färska örtkryddor (jag tog basilika och timjan)
peppar
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Lägg laxbitarna i en form och häll i vin.
3. Smula brödet i en bunke och blanda med ost, hackade örter, salt och peppar.
4. Fördela blandningen på laxbitarna. In i ugnen ca 20 min.
KLART!!!
500 g lax
1 dl vitt vin
1 skiva vitt bröd
1 tsk salt
1,5 dl riven parmesanost
2 dl färska örtkryddor (jag tog basilika och timjan)
peppar
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Lägg laxbitarna i en form och häll i vin.
3. Smula brödet i en bunke och blanda med ost, hackade örter, salt och peppar.
4. Fördela blandningen på laxbitarna. In i ugnen ca 20 min.
KLART!!!
Nu har jag också testat det här och det var jättegott!
SvaraRaderaVad kul att du också tyckte om det :)Tänkte att jag kanske hade gett alla för höga förhopppningar efter min hyllning till rätten :)
SvaraRadera