söndag 4 juli 2010
Aubergine- och halloumipita
Vilket underbart väder vi har haft i helgen! Hoppas ni har kunnat njutit av god mat och värme. Igår åt jag supergoda pitabröd. Eller snarare supergod fyllning. Jag gjorde guacemole, stekte aubergine (skiva upp och salta först så den vätskar ur och torka sen bort vätskan efter ca 20 min) och halloumi. Sedan bredde jag ett tjockt lager med guacemole i pitabrödet (värm det gärna först), sedan kryddade jag med lite spiskummin och paprikapulver. Sedan varvade jag aubergine och halloumi. Hugg sedan in på den härligt goda och somriga pitabrödet. Gärna med ett glas rosé till :) -Mm, jag blir hungrig bara jag skriver om det. Enkelt va?
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Mongoliska nudlar med färs
Jag älskar nudlar! Det finns så mycket nudlar i olika former och gjorda på olika ingredienser. I asiatiska livsmedelsbutiker så finns det hy...
-
Nu till en klassisk svensk middagsfavorit i många familjer :) Jag tror alla familjer har sin egna variant på den. Spaghetti och köttfärssås!...
-
Igår fick jag ett riktigt sug på att baka. Det händer lite då och då :) Så jag slog till på dessa daimrutor som jag hitta hos My kitchen st...
Vad pitabrödet med vegefyllningen ser bra ut! Nam! Jag har nu annars köpt Leilas kokbok så ska börja experimentera recepten snart:).
SvaraRadera-Jenni-