söndag 7 juni 2009

Tonfiskpasta

Den här pastan har jag ätit många många gånger. Men nu var det ett par år sen sist. Vet inte varför egentligen. Kanske var jag lite less på den eller så har jag bara glömt bort den. Men den är god och väldigt enkel att göra.


Tonfiskpasta , 2 port

Färsk pasta för 2 port
Smör
Purjolök
1 röd paprika
1 burk tonfisk i vatten
1 creme fraiche


Koka upp vatten för pastan och koka dem enligt anvisningar på förpackningen.
Strimla purjolök och skär paprika i mindre bitar. Fräs sedan detta i smör.
Häll i creme fraiche och tonfisk och rör om. Smaka av med salt och peppar.
Klart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ragù på nötfärs och aubergine

Ja, då var det vinter nu. Hänger inte alls med som vanligt. Det har varit så grått och milt ute och så helt plötsligt så är det minusgrader...