torsdag 21 maj 2009

Bondsoppa och rabarberpaj

Det är så härligt att vara ledig 4 dagar. Börjar första lediga dagen med att åka till mina föräldrar. Där är det full rulle med tvätt av hus och målning. Till lunch gjorde mamma en italiensk bondsoppa gjord på potatis, purjolök och broccoli. Jättegott. Kommer göra den själv sen när jag har receptet och jag delar med mig av det senare. Soppan kanske inte ser så jätterolig ut på bilden men den är jättegod.

Efter lunchen blev det dax för kaffe och nygjord rabarberpaj. Rabarber från trädgården. Jag tror att det är pappa som har gjort den. En av hans specialiteter är efterrättspajer såsom rabarberpaj, krusbärspaj och äppelpaj. Mmmm....



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Timjankyckling med puré på jordärtskocka

Jag fick hem ekolådan i förra veckan med färska grönsaker och frukt som är ekologiskt odlade. Så härligt! I den låg det bland annat jordärts...