Renskav
1 paket renskav
1 lök
Champinjoner
Matlagningsgrädde
Soya
Salt
Peppar
Bryn hackad lök och skivade champinjoner till de har fått fin färg.
Tag sen upp dem ur pannan och fräs renskaven. När det har fått färg så tillsätt löken och champinjonerna. Häll sedan på matlagningsgrädde och ha i lite soya.
Smaka sedan av med salt och peppar.
lördag 7 mars 2009
Vilt till middag
Denna kväll blev det renskav. Hade en förpackning i frysen. Det var ett bra tag sen jag åt det och det är väldigt enkelt och gott. Till det hade jag klyftpotatis, broccoli och snackpaprika. Mmm...
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Mongoliska nudlar med färs
Jag älskar nudlar! Det finns så mycket nudlar i olika former och gjorda på olika ingredienser. I asiatiska livsmedelsbutiker så finns det hy...
-
Nu till en klassisk svensk middagsfavorit i många familjer :) Jag tror alla familjer har sin egna variant på den. Spaghetti och köttfärssås!...
-
Nu kanske ni tycker det här är ett sommarrecept då det är en kall nudelsallad till men det är lika gott att äta året om. Fläsket är egentli...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar