Det var väldigt intressant men svårare än vad jag hade trott. Känner att jag behöver mer kunskap i detta. Men man kan bara göra sitt bästa och testa sig fram. Hur ska man annars lära sig? Efter "vinprovningen" fick vi en fiskgryta på kolja och rotfrukter. Väldigt väldigt gott! Och till det ett gott vitt vin.

fredag 13 mars 2009
Att kombinera mat och vin
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Mongoliska nudlar med färs
Jag älskar nudlar! Det finns så mycket nudlar i olika former och gjorda på olika ingredienser. I asiatiska livsmedelsbutiker så finns det hy...

-
Igår fick jag ett riktigt sug på att baka. Det händer lite då och då :) Så jag slog till på dessa daimrutor som jag hitta hos My kitchen st...
-
Nu till en klassisk svensk middagsfavorit i många familjer :) Jag tror alla familjer har sin egna variant på den. Spaghetti och köttfärssås!...
Bilderna ser bekanta ut... undrar om vi var på samma ställe *ler*. Ja, det var jättetrevligt.
SvaraRadera