söndag 1 februari 2009

Brunch på Långbro Värdshus

I juklapp gav jag mina föräldrar en brunch på Långbro Värdshus. Vi bokade bord några veckor innan. De har två sittningar, kl 11.45 och 13.45 varav vi var på den senare sittningen. Det var fullt när vi var där och mätta blev vi :)


Bland de kalla rätterna fanns olika sorters inlagda sillar, strömming, lax med nudelsallad, kallskuret, pepparrotsmarinerade grönsaker, bruschetta m.m


Till varmrätt fanns olika sorters omeletter, äggröra, korvgryta, prinskorv, potatis, revbensspjäll, kycklingklubbor, ungsrostade rotfrukter, pannkaka m.m

Efter de varma rätterna var det dags för osttallriken. Det fanns 4-5 olika sorters ostar. Två marmelader varav en var äpple- och fikon och den andra var en bärkompott. Till det fanns det olika kex.

Till sist var det desserten. Det fanns fruktsallad, brownies, chokladmousse med mint och en ananaspannacotta med citrussås.

4 kommentarer:

  1. Det ser gott ut! Jag hoppas de var nöjda med sin julklapp.

    SvaraRadera
  2. Hejsan!
    Nu idag hittade jag in på den här sidan också :) Vad gott allt ser ut!
    Blir roligt om man kan hitta lite nya mattips här. Men vad får du all din energi ifrån?
    Kram Ulrika

    SvaraRadera
  3. Jag hoppas att nåt recept kan falla i smaken :)Energin går upp och ner som för alla men just nu är den rätt hög. Kram

    SvaraRadera
  4. Mm, all mat ser underbart gott ut :) Förrätt, varmrätt mm mm.. hihii, fick tanken när man såg tallrikarna en efter en hur sjutton fick du i dig allt, du är ju inte stor så vad gör du av maten;) Själv blir jag oftast mätt på förrätten.. suck tråkigt..
    Receptet på fisken ser jättegott ut och den här bloggen tyckte jag jättebra om och kommer att följa:) Fisk är något du gärna får proppa i bloggen eftersom jag har jättedålig fantasi när det gäller fisk..
    Högsta betyg för denna blogg gumman..
    Kram kusin vitamin Lotta

    SvaraRadera

Enchilada med köttfärs

Jag har varit sugen länge på att göra enchilada. Det är så gott! Och enkelt och smidigt till många. Sen hade jag majs, tomater och gräddfil ...