Den är väldigt enkel att göra och går snabbt.
Pasta med dragon och kyckling
4 port
4 port pasta (gärna gemelli)
4 kycklingfiléer
1 msk smör
salt och peppar
1 dl vatten
1 hönsbuljongtärning eller motsvarande mängd fond
2 dl vispgrädde
finrivet skal och pressad saft av 1 citron
1 kruka dragon
150 g sockerärtor
200 g soltorkade tomater (strimlade)
1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
2. Skär varje kycklingfilé i tre delar på snedden. Stek dem i smöret i en stekpanna. Krydda med salt och peppar.
3. Häll över vattnet och smula i buljongtärningen. Rör ner grädden och citronsaften i pannan. Låt sjuda ca 8 minuter. Skär dragonen grovt och strö över den.
4. Koka sockerärtorna någon minut i saltat vatten.
5. Blanda sockerärtorna och tomaterna med kycklingen. Smaka av med citronskal, salt och peppar och servera med pastan.
Åh vad gott!
SvaraRaderahttp://nouw.com/bellss