onsdag 7 oktober 2015

Dillslungad pasta med kräftstjärtar

Nu kommer här ett väldigt snabbt middagstips (under halvtimmen). Och mycket mycket gott! Dill och kräftor är nåt speciellt. Denna pasta är verkligen supergod. Perfekt en vardag när man vill att middagen ska gå snabbt eller kanske till helgen och lyxa till det lite. Passar när som helst.
Kanske nåt för kommande vecka? :)
                                                  

Dillslungad pasta med kräftstjärtar
4 port

400 g pasta
½ gul lök
100 g soltorkade tomater
½ kruka dill
2,5 dl grädde
200 g kräftstjärtar
70 g babyspenat
1 msk olivolja

Koka pastan enligt anvisning på paketet.
Finhacka gul lök och soltorkade tomat.
Hetta upp en panna med olja. Fräs lök och tomat några minuter. Tillsätt grädde och låt det småputtra tills pastan är klar. Skölj och finhacka dill, sila av kräftstjärtarna och skölj spenaten.
Sila av pastan när den är klar och blanda ner allt i pannan.
Smaka av med salt och peppar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Filodegspaj med getost, tomat och karamelliserad lök

Igår gjorde jag en god vegetarisk paj. Pajskalet består av filodeg och blir frasigt och gott ihop med getosten och löken. Karamelliserad lök...