
Kokospanerad fisk med mangosallad
4 pers
4 norska torskfiléer
1 mango
½ gurka
3 msk mynta (finstrimlad)
2 salladslökar
1 chili (urkärnad och finhackad)
2 msk olivolja
1 lime, saft och rivet skal
25 g riven kokos
25 g panko eller ströbröd
Sätt ugnen på 180 grader. Skala och skär mangon i bitar (eller använd fryst mango och tina).
Skär gurkan i jämnstora bitar. Blanda med 2 msk mynta, salladslökarna, chili, 1 msk olja och limesaft, ställ åt sidan.
Blanda riven kokos, panko, rivet limeskal, 1 msk mynta och 1 msk olja.
Strö blandningen över fiskfiléerna och tillaga i ugnen i ca 8-10 minuter tills fisken är klar.
Servera med mangosalladen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar