lördag 24 april 2010

BBQ-burgare

Det fick bli hamburgare. Hemmagjorda hamburgare, det är grejer det. Godaste är ju om man kan grilla dem men det är inte alltid man kan göra det. Då finns det smoke extrakt att köpa om man vill få den där rökiga smaken på köttet. Jag har köpt det och hade i lite i köttfärsen. Men var försiktiga och ta inte mycket. Då blir det inte gott. Ha i lite grann i köttfärsen och krydda med salt och peppar. Klart! Jag provsmakade på köttfärsen för att känna om det var lagom men det är inte alla som vill det. Då går det att provsteka lite köttfärs innan ni steker hamburgarna. Sedan gjorde jag guaquemole och stekte bacon till. Sedan blev det sallad, tomater, cheddarost i hamburgaren. Mmm, supergott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Filodegspaj med getost, tomat och karamelliserad lök

Igår gjorde jag en god vegetarisk paj. Pajskalet består av filodeg och blir frasigt och gott ihop med getosten och löken. Karamelliserad lök...