lördag 24 april 2010
BBQ-burgare
Det fick bli hamburgare. Hemmagjorda hamburgare, det är grejer det. Godaste är ju om man kan grilla dem men det är inte alltid man kan göra det. Då finns det smoke extrakt att köpa om man vill få den där rökiga smaken på köttet. Jag har köpt det och hade i lite i köttfärsen. Men var försiktiga och ta inte mycket. Då blir det inte gott. Ha i lite grann i köttfärsen och krydda med salt och peppar. Klart! Jag provsmakade på köttfärsen för att känna om det var lagom men det är inte alla som vill det. Då går det att provsteka lite köttfärs innan ni steker hamburgarna. Sedan gjorde jag guaquemole och stekte bacon till. Sedan blev det sallad, tomater, cheddarost i hamburgaren. Mmm, supergott!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Mongoliska nudlar med färs
Jag älskar nudlar! Det finns så mycket nudlar i olika former och gjorda på olika ingredienser. I asiatiska livsmedelsbutiker så finns det hy...
-
Nu till en klassisk svensk middagsfavorit i många familjer :) Jag tror alla familjer har sin egna variant på den. Spaghetti och köttfärssås!...
-
Nu kanske ni tycker det här är ett sommarrecept då det är en kall nudelsallad till men det är lika gott att äta året om. Fläsket är egentli...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar