Jag bytte ut de gröna oliverna mot svarta då jag tycker bättre om det.
Linguine med tomater, kapris och oliver
200 g linguine (eller 250 g färsk pasta)
250 g, cirka 15 körsbärstomater (halverade)
1 vitlöksklyfta (riven)
2 msk små kapris
1 dl gröna oliver (urkärnade och hackade)
4 msk olivolja
ett litet knippe gräslök (hackad)
salt och peppar
Koka pastan enligt instruktionen på förpackningen. Blanda tomaterna med vitlök, kapris, oliver, olivolja och gräslök. Salta och peppra. Häll av pastavattnet, men spara 2 msk av pastavattnet. Rör ihop allt. Servera.
4 msk olivolja
ett litet knippe gräslök (hackad)
salt och peppar
Koka pastan enligt instruktionen på förpackningen. Blanda tomaterna med vitlök, kapris, oliver, olivolja och gräslök. Salta och peppra. Häll av pastavattnet, men spara 2 msk av pastavattnet. Rör ihop allt. Servera.
Vilken härlig blogg! Hittade den först nu och märkte att du lagar såna saker som jag också brukar laga i min blogg (som tyvärr är för det mesta på finska). Ska börja genast gå genom dina inlägg och recept för inspiration:).
SvaraRaderaJenni - en ny och nyfiken läsare:)
Hej och välkommen Jenni. Jättekul att du hitta min blogg och att du gillar den. Jag hoppas du hittar lite recept :)
SvaraRadera//Karro