lördag 27 februari 2010

Macarons med mocca och melon

3:e helgen i rad som jag gör macarons. Fastnade helt för det. Men idag gjorde jag dubbelt upp och det kändes i kroppen. Hela dagen har det tagit. Nu äntligen är jag klar! Jag önskar jag kunde säga att jag blev helnöjd med alla. Tyvärr kan jag det inte. Men det är nog mina krav på mig själv. Jag gjorde en rosa sats men där sprack nästan alla i ugnen och blev inte så höga som jag ville. Nästa sats blev gröna och ingen av dem sprack och de blev kanonfina. Dem är jag såååå nöjd med. Men jag hade två olika spritsar till de olika satserna för att se om det blev nån skillnad så det måste ha att göra med att det har kommit in luft eller något. Till de rosa gjorde jag en moccasmörkräm och till de ljust gröna en melonsmörkräm. Kan säga direkt att melonmacarons blev en stor favorit. Så goda och de lär nog vara ännu godare imorgon. Så är ni i närheten imorgon så är ni välkomna över på en fika :)

2 kommentarer:

  1. mmmmmmmmmm tack Karro för fikat det var kanon gott! =) // Sirvan

    SvaraRadera
  2. Åhhh, de ser fantastiska ut! Jag hörde av Ann-Britt att de där med melonsmak var riktigt goda. Du kanske ska sadla om och bli konditor?
    Kram Ulrika

    SvaraRadera

Glutenfritt bananbröd

Häromdagen såg jag detta recept på glutenfritt bananbröd. Det såg gott ut och jag kände att det var nåt för mig eftersom jag vill minska ne...