söndag 10 maj 2009

Smarrig efterrätt

Köpte färska jordgubbar igår. Så när jag åkte till mina föräldrar så tog jag med mig dem så vi kunde göra Gino till efterrätt. Det är en jätteenkel och smarrig efterrätt. Skiva banan, kiwi och jordgubbar i en ugnsform. Riv sedan vit eller mörk choklad och strö över frukten och sen in i ugnen (ca 200 grader) tills chokladen har smält och allt är varmt. Servera med vaniljglass.

2 kommentarer:

  1. Hej Karro. Jag blev så nyfiken på din blogg att jag i princip gick raka vägen hem och klickde in mig. Jag kommer bli "stammis" på den här sidan. Jättehärliga bilder. Jag blir nästan hungrig nu trots att jag har hela magen full av Ulrikas mäktiga chokladtårta. Hälsningar Martina (Malins kompis/granne).

    SvaraRadera
  2. Hej, gud vad kul att du kikade in och gillade den :) Hälsningar Karro

    SvaraRadera

Banankaka med kaffe, choklad och nutella

Hade ett par övermogna bananer hemma och kom genast och tänka på banankaka. Det var länge sen jag gjorde och det bästa är ljummen banankaka ...