onsdag 4 mars 2009

Förändrade matplaner

Idag hade jag och en vän bestämt att vi skulle gå och äta soppa på Sibiriens Soppkök. Vi har pratat om detta i flera månader och nu skulle det äntligen bli av. Jag har varit inne på deras hemsida och suktat över sopporna och vad jag skulle välja. Jag har aldrig varit där så jag visste inget om det men när vi kom dit så var det mindre än vad jag trodde (och då visste jag redan att det var litet). Det satt ett par där när vi kom in och på resten av borden ser vi lappar uppsatta och vi fasar för det värsta. Det är reserverat på alla borden! Näe, va besviken jag blev. När man har ställt in sig på nåt och sen bara försöka komma på nåt annat. Förut har man visst inte kunnat boka bord där men nu kan man visst det så nu ska vi försöka komma dit igen under mars månad och då ska vi boka bord. Men det doftade så gott där och det var så mysigt. Jag ville så gärna äta där. Men men, nu hamna vi istället på en indisk restaurang som heter Bollywood och ligger på Roslagsgatan. Maten var god, fanns det som det brukar finnas så jag åt Chicken Mix Sizlar. Det var kyckling bitar marinerade i olika kryddor och som är tillagat med grönsaker i en järnpanna och det kommer fräsande till bordet och till det sås och ris och sen ett vitlöksnaan till. Gott men tyvärr var man inställd på annan mat så det förstörde lite.
Tog kort men tyvärr var det rätt mörkt på restaurangen så det blev ingen bra bild. Lite suddig men ni ser lite fina färger iallafall :) Men jag återkommer om Sibiriens Soppkök inom en kort framtid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blondies med körsbär och choklad

Nu är det högsäsong för körsbär. Jag älskar körsbär i alla dess former! Så jag blev så glad när mina föräldrar gav mig en stor burk med fär...