onsdag 7 oktober 2009
Panerad rödspätta
Hittade färska rödspättafiléer på affären idag. Det är så himla gott att panera. Så jag blanda mjöl, dill, salt och peppar och panerade fisken i och sedan ner i vispat ägg och sedan ner i en varm stekpanna med olja. Det går på några minuter. Till det hade jag creme fraiche blandat med örter. Sedan stekte jag lite grönsaker och halloumi till. Gott och nyttigt!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Mongoliska nudlar med färs
Jag älskar nudlar! Det finns så mycket nudlar i olika former och gjorda på olika ingredienser. I asiatiska livsmedelsbutiker så finns det hy...
-
Nu till en klassisk svensk middagsfavorit i många familjer :) Jag tror alla familjer har sin egna variant på den. Spaghetti och köttfärssås!...
-
Igår fick jag ett riktigt sug på att baka. Det händer lite då och då :) Så jag slog till på dessa daimrutor som jag hitta hos My kitchen st...
Låter mycket gott!
SvaraRadera//Hanna