Kvällens middag blev en god kycklingrätt. Första gången jag gör denna och jag är jättenöjd med den. Mycket goda smaker. Skulle egentligen vara röd pesto i men eftersom jag inte hade det så blev det hackade soltorkade tomater istället och det blev jättebra. Kycklingen kanske ser bränd ut på bilden men det är marinaden som gör färgen. Supergott blev det iallafall!
Balsamicokyckling
4 port
5 hg kycklingfilé
2 st vitlöksklyftor
3 msk balsamvinäger
2 msk olivolja
4 hg tagliatelle
4 msk röd pesto
40 g riven parmesanost
50 spenat
1 krm salt
1 krm svartpeppar
Blanda vinäger, olja och hackad vitlök till marinaden. Marinera kycklingfiléerna i minst 2 timmar, gärna över natten.
Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
Vänd i pesto och grädde, avsluta med spenat och ost. Smaka av med salt och peppar.
Låt marinaden rinna av, salta och peppra filéerna och stek dem färdiga.
Servera kycklingen på den krämiga pastan.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Mongoliska nudlar med färs
Jag älskar nudlar! Det finns så mycket nudlar i olika former och gjorda på olika ingredienser. I asiatiska livsmedelsbutiker så finns det hy...
-
Igår fick jag ett riktigt sug på att baka. Det händer lite då och då :) Så jag slog till på dessa daimrutor som jag hitta hos My kitchen st...
-
Nu till en klassisk svensk middagsfavorit i många familjer :) Jag tror alla familjer har sin egna variant på den. Spaghetti och köttfärssås!...
Ska just nu laga det här kycklingreceptet. Det såg så gott ut.
SvaraRaderaMamma
Maten vart jättegod. Bra recept.
SvaraRaderamamma